Què és gito.cat?

El projecte de gito.cat va nèixer l'estiu del 2015 amb la voluntat de donar servei en els ambits de la gestió, mediació i comunicació cultural. L'experiencia ens ha portat a apendre per donar solucions i respostes als diferents escenaris que ens trobem. Som consciens, que en serveis, les persones són el factor clau a l’hora d'aconseguir resultats.

Treballem per l'Agència Catalana del Patrimoni en la gestió de l’acollida i la informació als visitants, l’execució de diferents serveis vinculats al servei educatiu, visites guiades i activitats per a tot tipus de públic al Conjunt rupestre de la Roca dels Moros del Cogul.

També col·laborem amb Necesitountrastero.com, en la seva comunicació gràfica i d'imatge.

Qui som gito.cat?

 

L'Albert Giralt (Duarja) i l'Anna Torres, som col·laboradors habituals dels projectes. L'Albert és l'artista i l'Anna és l'ejecutiva. Treballem des del Cogul, influenciats pel paisatge, les olors i sons de les Garrigues. 

Segons els projectes i els serveis en els que treballem, ens dimensionem mirant de seguir una estructura amb un responsable, uns col·laboradors habituals, uns socis i uns actors especialistes.

Què fem a gito.cat?

Gito.cat és servei, comunicació, difusió i mediació. Treballem activitats familiars i escolars, mediem entre els públics i els continguts. Dissenyem comunicacions i visualitzem els seus recursos. Treballem continuament innovant i repensant els materials i els continguts. Des de tastos d'oli, i harmonitzacions a activitats familiars, interpretacions del paisatge, organització d'esdeveniments culturals o disseny de les comunicacions. En la mediació hem trobat la nostra millor definició, per això som servei.