Què és gito.cat?

El projecte de gito.cat neix l'estiu del 2015 amb la voluntat de donar servei en els àmbits de la gestió, mediació i comunicació cultural. L'experiència ens ha portat a aprendre per donar solucions i respostes als diferents escenaris que ens trobem. Som conscients, que en serveis, les persones són el factor clau a l'hora d'aconseguir resultats.

Treballem per l'Agència Catalana del Patrimoni en la gestió de l'acollida i la informació als visitants, l'execució de diferents serveis vinculats al servei educatiu, visites guiades i activitats per a tota classe de públic al Conjunt rupestre de la Roca dels Moros del Cogul.

També treballem per Necesitountrastero.com, en la seva comunicació gràfica i d'imatge.

Qui som gito.cat?

 L'Albert Giralt (Duarja) i l'Anna Torres, som col·laboradors habituals dels projectes. L'Albert és l'artista i l'Anna és l'ejecutiva. Treballem des del Cogul, influenciats pel paisatge, les olors i sons de les Garrigues. 

Segons els projectes i els serveis en els que treballem, ens dimensionem mirant de seguir una estructura amb un responsable, uns col·laboradors habituals, uns socis i uns actors especialistes.

Què fem a gito.cat?

Gito.cat és servei, comunicació, difusió i mediació. Treballem activitats familiars i escolars, mediem entre els públics i els continguts. Dissenyem comunicacions i visualitzem els seus recursos. Treballem continuament innovant i repensant els materials. Des de tastos d'oli i harmonitzacions, a activitats familiars, interpretacions del paisatge, organització d'esdeveniments culturals o disseny de les comunicacions. En la mediació hem trobat la nostra millor definició, per això som servei.

Vine a tastar l'oli rupestre del Cogul!

Us proposem una activitat familiar de tast d'oli amb una senzilla harmonització en un entorn rupestre vora la vall del riu Set. Veniu a descobrir un dels jaciments rupestres més importants de la Península Ibèrica, Patrimoni Mundial de la UNESCO des de 1998. Gaudireu d’una visita guiada pel conjunt d’art rupestre de la Roca dels Moros del Cogul i d’un tast d’olis de les Garrigues harmonitzats amb productes locals com el pa de ronyó, la xocolata i la sal.

Envoltats d'un paisatge històric, gaudireu d'un altre patrimoni de la humanitat, l'oli d'oliva verge extra, clau a la dieta mediterrània. L'oli arbequí, fort i sobri, i suau i complex alhora, com el paisatge que dibuixen les oliveres entre espones de pedra seca, us sorprendrà. Buscarem el fruitat de l'oliva i descobrirem la seva simple complexitat. Les qualitats organolèptiques de l'oli les harmonitzarem per potenciar, matisar o suavitzar els sabors dels aliments i per gaudir del sabor de l'oli tot buscant l'amarg, el picant, el dolç o el verd.

Amb reserva prèvia (de 16 h a 18.30 h) les tardes de tardor i hivern, durant la campanya de l'oli 1 h 30 min 

info@gito.cat / 662144157


Actualment, només unitats de convivència per garantir la vostra seguretat

8 € adults; infants acompanyats menors de 12 anys, gratuït

Català, castellà i anglès

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Pagament amb targeta de crèdit. Botiga i venda de productes locals